stoelen stoel Design stoelen Comfortabele stoelenVandaag open van 10u00 - 18u00 stoelen stoel Design stoelen Comfortabele stoelen
Vr 29/03:
10u00 - 18u00
Za 30/03:
11u00 - 18u00
Zo 31/03:
gesloten
Ma 01/04:
gesloten
Di 02/04:
10u00 - 18u00
Wo 03/04:
gesloten
Do 04/04:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod stoelen stoel Design stoelen Comfortabele stoelen

Zo vind je de perfecte stoel

 

Of je interieur nu is ingericht met moderne meubelen, meubelen in landelijke stijl, of iets daar tussenin, mooie stoelen zijn de kers op de taart voor elke eetkamer. Het zijn blikvangers in huis die je interieur een stijlvolle uitstraling geven. Maar waarop moet je letten als je op zoek gaat naar stoelen? We geven je graag onze beste tips mee!

Design stoelen: meten is weten

Dé toptip voor wie op zoek gaat naar eetkamerstoelen: meet je eettafel en neem er een foto van voor je op stoelenjacht gaat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je droomstoelen geleverd worden. Hou ook rekening met de beschikbare plaats rond je tafel. Stoelen met armleuning nemen bijvoorbeeld meer plaats in. Meet dus zeker de hoogte van je tafel zodat je stoelen netjes onder tafel passen. Meten is weten, ook in de wereld van de design stoelen!

 

 

Comfortabele stoelen

Waar je kat comfortabel lijkt te zitten op eender wat je onder zijn of haar poep schuift, is dat voor jou natuurlijk niet het geval. Het geheim van lekker lang kunnen tafelen zonder slapende billen of rusteloze benen? Kies stoelen waarbij je rug rust tegen de rugleuning. Als het zitgedeelte van de eetkamerstoel zich dan ter hoogte van je knieschijf bevindt en je voeten vlak op de grond staan, zit je goed. Letterlijk. Een goede zithouding is dus erg belangrijk.

Of je interieur nu is ingericht met moderne meubelen, meubelen in landelijke stijl, of iets daar tussenin, mooie stoelen zijn de kers op de taart voor elke eetkamer.
Kom als je stoelen wil kopen dus gerust proefzitten bij Peeters-Van Leeuw!

De kat krabt de krullen van je trap … en je design stoelen

Terug naar je kat. Wie huisdieren heeft, of kinderen, houdt bij de keuze van de perfecte design eetkamerstoel best rekening met het materiaal. Kunststof design stoelen zijn erg onderhoudsvriendelijk en geven je eetkamer een moderne look. Ze zijn wel gevoeliger voor krassen, dus opgepast met scherpe nageltjes of ritssluitingen op broekzakken. Houten stoelen zijn dan weer erg praktisch en kunnen tegen een stootje. En met een kussentje erop zit zelfs de gevoeligste bips lekker zacht. Toch liever een permanent kussentje? Met stof beklede stoelen en lederen stoelen geven je interieur een warme uitstraling en hebben een zachte zit. Zo kan jij met een gerust hart de benen onder tafel schuiven en urenlang gezellig tafelen.

 

 

Zoals stoelen thuis zitten …

Zitten ze nergens! Behalve natuurlijk in onze toonzaal. Daar vind je een prachtig assortiment kwalitatieve design stoelen en andere meubelen die je natuurlijk mag uittesten. Zo weet je precies welke stoel bij jouw bips past. Kom als je stoelen wil kopen dus gerust proefzitten bij Peeters-Van Leeuw!

Nieuwe personenlift

We hebben een comfortabele personenlift geplaatst in onze winkel. Ga gemakkelijk naar onze ruime bovenverdieping. Zo is onze volledige collectie voor iedereen toegankelijk.

Lees meer stoelen stoel Design stoelen Comfortabele stoelenstoelen stoel Design stoelen Comfortabele stoelen
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer stoelen stoel Design stoelen Comfortabele stoelenstoelen stoel Design stoelen Comfortabele stoelen

Open op zaterdag 30 maart van 11 uur tot 18 uur

Gesloten op Pasen en Paasmaandag