slaapcomfort matras hoofdkussen bedVandaag gesloten slaapcomfort matras hoofdkussen bed
Wo 28/10:
gesloten
Do 29/10:
10.00u tot 18.00u
Vr 30/10:
10.00u tot 18.00u
Za 31/10:
11.00u tot 18.00u
Zo 01/11:
gesloten
Ma 02/11:
10.00u tot 18.00u
Di 03/11:
10.00u tot 18.00u
Ontdek hier ons aanbod slaapcomfort matras hoofdkussen bed

Drie tips voor meer slaapcomfort

Vind je het soms moeilijk om de slaap te vatten? Lig je uren te woelen ’s nachts, of stap je regelmatig met het verkeerde been uit bed? Binnenkort is dat verleden tijd! Wij geven je drie tips mee waarmee je elke nacht geniet van het allerbeste slaapcomfort. Lees snel verder en ontdek hoe je slaapt als een roosje.

Tip #1. Slaapcomfort dankzij het juiste hoofdkussen

Onze eerste, maar meteen een bepalende tip voor meer slaapcomfort: zorg voor het juiste hoofdkussen. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar veel mensen weten niet wat het geschikte hoofdkussen is voor hen. Er zijn immers heel wat keuzes en alles hangt af van jouw slaaphouding. Daarom is het essentieel dat je even overlegt met onze interieurspecialisten wanneer je een nieuw kussen gaat uitkiezen. Hij of zij weet waar je op moet letten en welk kussen het beste slaapcomfort garandeert voor jouw slaappositie.

 

Tip #2. Een goede matras voor optimaal slaapcomfort

Dat brengt ons meteen bij de tweede tip. Niet enkel het hoofdkussen, maar ook de matras bepaalt je slaapcomfort. Ook hier zijn er 101 keuzes, maar zijn er gelukkig opnieuw experts in de winkel die je gegarandeerd wegwijs kunnen maken. Denk alvast eens na over je bed, je slaaphouding en je voorkeuren. 

Wij geven je drie tips mee waarmee je elke nacht geniet van het allerbeste slaapcomfort.

Heb je graag een zachte of een harde matras? Heb je al eens nagedacht over de aankoop van een boxspring, of zweer je bij een lattenbodem? Als je de antwoorden op deze vragen meteen kan meedelen aan de verkoper, zet je al een grote stap richting optimaal slaapcomfort.

Ons belangrijkste advies voor meer slaapcomfort?

Tip #3. Ons beste advies voor meer slaapcomfort

Ons belangrijkste advies voor meer slaapcomfort? Vervang je hoofdkussen en je matras regelmatig. Een goede matras gaat jarenlang mee, maar toch zijn er nog steeds veel mensen die hem zelfs nooit vervangen. Op elke matras en op elk kussen staat een houdbaarheidsdatum. Door meteen de juiste keuzes te maken, kan je die datum uiteraard wel drastisch verlengen. Investeer dus onmiddellijk in het juiste kussen en een matras op maat, zodat je daarna jarenlang zorgeloos van meer slaapcomfort geniet.

 

Klaar om een nieuw kussen of een nieuwe matras te kopen? Twijfel je tussen een lattenbodem of een boxspring? Of heb je nog wat meer advies nodig om jouw bed te optimaliseren? Onze experts staan voor je klaar in de showroom. Kom langs bij Peeters-Van Leeuw, dan bezorgen we je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Bovendien begeleiden we je graag bij je zoektocht naar meer slaapcomfort!

Gesloten op 1 november

Zondag 1 november zijn wij gesloten.

Lees meer slaapcomfort matras hoofdkussen bedslaapcomfort matras hoofdkussen bed
Designklassiekers voor ti ...

In deze blog ontdek je wat designklassiekers precies zijn en waarom ze zo goed in elk interieur passen. Kom straks zeker je designmeubel uitkiezen.

Lees meer slaapcomfort matras hoofdkussen bedslaapcomfort matras hoofdkussen bed