tafel uitschuifbare tafel designtafel designtafelsVandaag open van 11u00 - 18u00 tafel uitschuifbare tafel designtafel designtafels
Za 20/04:
11u00 - 18u00
Zo 21/04:
11u00 - 18u00
Ma 22/04:
10u00 - 18u00
Di 23/04:
10u00 - 18u00
Wo 24/04:
gesloten
Do 25/04:
10u00 - 18u00
Vr 26/04:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod tafel uitschuifbare tafel designtafel designtafels

Een unieke tafel voor al je feesten

Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd om je interieur picobello in orde te brengen – zeker je tafel, waaraan je heel wat uren zult doorbrengen. Ook voor een klein kerst- of nieuwjaarsfeest wil je dat je tafel er piekfijn uitziet. Pak je het graag grondig aan en wil je je huidige eettafel helemaal vervangen? Ga dan voor een designtafel want die maakt élke maaltijd bijzonder. Hieronder vind je de beste tips om een designtafel te vinden die perfect in je eetkamer past en die – helemaal versierd – de feestdagen net dat tikkeltje specialer maakt.

De ideale tafel voor jou

Wie graag comfortabel tafelt, weet dat een passende eettafel onmisbaar is. Zo heb je voldoende plaats op én rond de tafel nodig. Hou dus rekening met de grootte van je eetkamer. Is die vrij krap maar ontvang je soms veel gasten? Haal dan een uitschuifbare tafel in huis. Die maak je eenvoudig langer en korter – afhankelijk van hoeveel plek je op dat moment nodig hebt. Of je nu een tafel met standaardafmetingen of een uitschuifbaar exemplaar wilt, bij Peeters-Van Leeuw heb je een ruime keuze aan designtafels in alle vormen en maten. Voor elk wat wils dus!

 

Een designtafel trekt de aandacht

Het grote voordeel van een designtafel is dat die bij vrijwel elke stijl past. Of je nu landelijk of modern woont, je tafel tilt je interieur sowieso naar een hoger niveau.

Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd om je interieur picobello in orde te brengen – zeker je tafel, waaraan je heel wat uren zult doorbrengen.
De ideale tafel voor jou.

Een stoer ijzeren onderstel combineert prachtig met houten meubelen. Een tafelblad van keramiek komt helemaal tot zijn recht naast lederen stoelen. En wat dacht je van het ultrasterke en onderhoudsvriendelijke quartz composiet? Elk materiaal voegt zijn eigen uitstraling aan je interieur toe.

 

Decoratie maakt je tafel af

Een kale tafel is natuurlijk maar … kaal. Daarom is het een goed idee om die mooi in te kleden met decoratie. Denk aan een vaas met welriekende bloemen in het midden van de tafel. Of een speciaal dienblad, enkele stijlvolle beeldjes of een unieke tafellamp. Zoveel keuze! Voor de feestdagen is het leuk om die kerstsfeer in je versiering te verwerken. Maak een kerststuk van den en hulst. Licht je tafel op met kerstverlichting in een glazen bol. Of zet enkele kerstfiguren bij elkaar op een ‘besneeuwd’ dienblad. Laat je creativiteit de vrije loop.

 

Kom langs bij Peeters-Van Leeuw voor advies op maat of je favoriete designtafel.

Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer tafel uitschuifbare tafel designtafel designtafelstafel uitschuifbare tafel designtafel designtafels
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer tafel uitschuifbare tafel designtafel designtafelstafel uitschuifbare tafel designtafel designtafels