slapen zomer hitte hittegolfVandaag open van 11u00 - 18u00 slapen zomer hitte hittegolf
Za 20/04:
11u00 - 18u00
Zo 21/04:
11u00 - 18u00
Ma 22/04:
10u00 - 18u00
Di 23/04:
10u00 - 18u00
Wo 24/04:
gesloten
Do 25/04:
10u00 - 18u00
Vr 26/04:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod slapen zomer hitte hittegolf

Met dit beddengoed versla je de hitte

Wist je dat je met enkele aanpassingen aan je beddengoed gemakkelijker door snikhete nachten komt? En dat is wel nodig, want de laatste jaren zijn hittegolven een normaal zomers verschijnsel. Dan koelt het ’s nachts nauwelijks af waardoor veel mensen niet kunnen slapen – met enorme vermoeidheid tot gevolg. Zalig dat je beddengoed het geheime wapen is!

Beddengoed dat ademt

Onder beddengoed van ademend fris katoensatijn kun je eigenlijk het hele jaar door comfortabel slapen. Dat bedlinnen van hoge kwaliteit absorbeert je zweet en geeft het af aan de lucht. Daardoor voelt je beddengoed altijd fris en aangenaam aan en slaap jij als een roos. Combineer dit zalige beddengoed zeker met niet-kreukende hoeslakens. Dan hoef je niet te strijken tijdens een hittegolf.

 

Apart beddengoed

Beddengoed in een tweepersoonsbed hoeft niet gedeeld te worden, ook al lijkt het voor velen een ongeschreven wet. Het is een beter idee om tijdens hete zomers onder aparte donsdekens te slapen, want dan kan je die aan je eigen lichaamswarmte aanpassen. Geen getrek en geduw meer met je beddengoed als jij liever bloot ligt en je partner niet.

Met deze tips over beddengoed slaap je door elke nacht.
Zoek op warme nachten verkoeling in dit soort beddengoed.

Extra ventilatie onder je beddengoed

Ten slotte kun je dat zalig frisse en aparte beddengoed combineren met een ventilerende matrasbeschermer en kussenbeschermer die je eenvoudig over je matras en kussen trekt. Dankzij hun extra luchtlaag profiteer jij van extra ventilatie, vochtregulering en veerkrachtigheid. De beschermer voert warme lucht af zodat jij een frisser gevoel hebt. Een zalige nacht hangt dus niet alleen van je beddengoed af.

 

Verkoeling via je beddengoed

Op zoek naar wat koelte in de zomer? Kom langs bij Peeters-Van Leeuw en wapen je tegen elke hittegolf met het juiste beddengoed.

Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer slapen zomer hitte hittegolfslapen zomer hitte hittegolf
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer slapen zomer hitte hittegolfslapen zomer hitte hittegolf