bedbodem bedbodem kopen lattenbodem beste lattenbodemVandaag open van 10u00 - 18u00 bedbodem bedbodem kopen lattenbodem beste lattenbodem
Ma 25/01:
10u00 - 18u00
Di 26/01:
10u00 - 18u00
Wo 27/01:
gesloten
Do 28/01:
10u00 - 18u00
Vr 29/01:
10u00 - 18u00
Za 30/01:
11u00 - 18u00
Zo 31/01:
11u00 - 18u00
Ontdek hier ons aanbod bedbodem bedbodem kopen lattenbodem beste lattenbodem

De juiste bedbodem

De bedbodem is een essentieel onderdeel van een bed. Vele mensen besteden echter niet genoeg aandacht aan de juiste bedbodem en bieden hun lichaam op die manier niet de ondersteuning die het ‘s nachts nodig heeft. Bij Peeters-Van Leeuw luisteren we naar jouw slaapverhaal en houden we rekening met je lichaamsbouw, om er zeker van te zijn dat je met de meest geschikte bedbodem naar huis gaat.

Een comfortabele bedbodem kopen

Wil je graag wat beter zitten als je een boek leest of tv kijkt in bed? Of zou het deugd doen als je vermoeide voeten iets hoger lagen om ze beter te laten ontspannen? Met een verstelbare bodem kan je je hoofd, benen en lichaam zonder veel moeite verhogen en in de juiste positie leggen. Dergelijke verstelbare bodems zijn ofwel manueel ofwel elektrisch te bedienen. Maar je kan in onze meubelwinkel natuurlijk ook een vaste bedbodem kopen. Bij Peeters-Van Leeuw hebben we met andere woorden praktische, kwalitatief hoogwaardige, maar ook elegante oplossingen voor jou en je bed klaarliggen.

Een comfortabele lattenbodem kopen.
TEMPUR Zero G

De TEMPUR Flex bedbodem

Dankzij flexibele schotels die in een open honingraatstructuur zitten, geniet je bij de TEMPUR Flex bedbodem van een betere ventilatie en een comfortabele ondersteuning. De bedbodem is bovendien verdeeld in vier zones van verschillende hardheid: meer stevigheid aan het hoofd, zachter onder de schouders, gemiddelde stevigheid voor de rug en opnieuw voldoende stevig aan de voeten. Deze bedbodem is verkrijgbaar als vaste of elektrisch verstelbare lattenbodem.

Wat is de beste lattenbodem voor jou?
Auping spiraalbodem

De Auping spiraalbodem

Een bedbodem met meer dan 10 000 drukpunten om je lichaam gelijkmatig te ondersteunen? Een bedbodem met een open structuur om een optimale ventilatie te waarborgen? Dat is de Auping spiraalbodem, die in verschillende soorten bedden kan worden geplaatst en beschikbaar is in diverse formaten. De spiraalbodem is bovendien te verkrijgen in vlakke of verstelbare variant, net zoals de TEMPUR lattenbodems. Alle verstelbare Auping bedbodems hebben daarnaast de Smart base technologie: je hoeft nooit meer wakker te liggen van een snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Bovendien is er een slimme wekkerfunctie die je rustig wekt wanneer je het lichtst slaapt.

Wat is de beste lattenbodem voor jou?

Kom je bij Peeters-Van Leeuw langs om een lattenbodem te kopen, dan stellen we bij die zoektocht twee vragen centraal: wie ben jij en welke lichaamsbouw heb je? Heb je bijvoorbeeld rug- of nekklachten? Onze medewerkers zijn namelijk grondig opgeleid om perfect te weten welk lichaam welk type lattenbodem en ondersteuning nodig heeft. Op die manier kunnen we de beste lattenbodem aanbevelen voor jouw persoonlijke situatie.

JOLI WINTERACTIE

Start 2021 met een tafel van JOLI en betaal voor het maatje kleiner. Bij de aankoop van 5 JOLI stoelen krijg je er één gratis bij.

Lees meer bedbodem bedbodem kopen lattenbodem beste lattenbodembedbodem bedbodem kopen lattenbodem beste lattenbodem
Een unieke tafel voor al ...

Is je tafel aan vervanging toe? Ontdek in onze blog enkele tips om de perfecte tafel te kiezen voor elke gelegenheid.

Lees meer bedbodem bedbodem kopen lattenbodem beste lattenbodembedbodem bedbodem kopen lattenbodem beste lattenbodem