boxspring comfortabele boxspring boxspring kopen slaapkamerVandaag open van 10u00 - 18u00 boxspring comfortabele boxspring boxspring kopen slaapkamer
Di 18/06:
10u00 - 18u00
Wo 19/06:
gesloten
Do 20/06:
10u00 - 18u00
Vr 21/06:
10u00 - 18u00
Za 22/06:
11u00 - 18u00
Zo 23/06:
11u00 - 18u00
Ma 24/06:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod boxspring comfortabele boxspring boxspring kopen slaapkamer

Extra slaapcomfort met boxspring 

Een goede nachtrust doet wonderen. Een goed bed is dus onmisbaar in elke slaapkamer. Bij Peeters-Van Leeuw kan je daarom een comfortabele boxspring kopen die aan alle slaapeisen voldoet. Slaapcomfort staat immers centraal bij onze boxsprings, maar ook een mooie vormgeving! Ontdek waarom een boxspring kopen een interessante keuze is en hoe je het meubelstuk perfect laat aansluiten bij je slaappatroon en slaapkamerinterieur.

 

Ontdek ons boxsprings

Wat is een boxspring?

Een boxspring is eigenlijk een compleet bedsysteem, een weloverwogen combinatie van een verende bedbodem met een matras. Eventueel komt er ook nog een matrastopper bovenop. Dankzij een ruime keuze aan stoffen en kleuren en de mogelijkheid om accessoires toe te voegen voor meer comfort, is een boxspring vandaag de dag dan ook een populaire bedkeuze voor de slaapkamer.

 

 

Waarom kiezen voor een boxspring?

Door de bedbodem en matras meteen als pakket aan te bieden, zijn beide beter op elkaar afgestemd, ondersteunen ze je lichaam beter tijdens je nachtrust en zorgen ze ook voor een betere ventilatie van het bed in zijn geheel. Een boxspring is met andere woorden een duurzame en comfortabele keuze voor je slaapkamer. Maar ook het opmerkelijke uiterlijk van boxsprings trekt velen aan. Het wordt als een volwaardig meubel geïntegreerd in de slaapkamer. Bovendien is het iets gemakkelijker om in en uit bed te stappen, aangezien een boxspring meestal iets hoger gebouwd is dan een standaardbed.

Een boxspring kopen bij Peeters-Van Leeuw

Stel een aangepaste boxspring samen bij Peeters-Van Leeuw. Een ruime keuze aan stoffen, kleuren, bedbodems en matrassen laten je toe om je boxspring volledig aan te passen aan jouw lichaam en slaapkamerinterieur. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een harde of zachte matras; naar een Amerikaanse of Scandinavische stijl; naar een vlakke of verstelbare bedbodem? Zowel de verschillende bedonderdelen als de bekleding kan je zelf samenstellen. Afhankelijk van het type boxspring, kan je er bovendien extra accessoires aan toevoegen, zoals een LED-leeslamp, een tablethouder, sierkussens of een poef. Kom je een boxspring kopen in onze meubelwinkel, dan kan je die met andere woorden van boven tot onder personaliseren.

Boxspring kopen: tips

Ga je op pad om een boxspring te kopen, let dan op volgende zaken. Deze tips zullen je helpen om de beste boxspring uit te kiezen voor jou en je slaapkamer.

 

  • Hoe groot is je slaapkamer, en welke afmetingen zou de boxspring idealiter hebben?
  • Ga je een boxspring kopen, ga er dan ook zeker een keertje in liggen om te voelen of het bed goed ligt. Sommigen verkiezen immers een harde matras, anderen een zachte.
  • Wanneer je erin en eruit stapt, let er dan bovendien op dat het bed de juiste hoogte heeft!
  • Welke extra accessoires zijn mogelijk voor de boxspring?

 

Jij verdient de beste boxspring!

Haal het zalige hotelgevoel naar je thuis met een boxspring volledig volgens jouw slaapstijl samengesteld. Je zal niet enkel van uitstekend slaapcomfort genieten, maar ook van een stijlvol design dat luxe uitstraalt. Breng je een bezoekje aan onze meubelwinkel, dan ontvang je meteen ook professioneel (slaap)advies over onze boxsprings. Goed slapen? Dat begint bij het juiste bed!

Nieuwe folder!

Bekijk hier onze nieuwe folder en krijg een duidelijk overzicht van onze collecties en onze werkwijze. Laat je inspireren door de mooie wereld van kwalitatieve meubelen, sfeervolle interieurs en topmerken.

Lees meer boxspring comfortabele boxspring boxspring kopen slaapkamerboxspring comfortabele boxspring boxspring kopen slaapkamer
Zalig slapen? Tips & Tric ...

Slaap je moeilijk, te warm of heb je rugklachten. Hier zijn enkele tips om jouw slaapcomfort te verbeteren.

Lees meer boxspring comfortabele boxspring boxspring kopen slaapkamerboxspring comfortabele boxspring boxspring kopen slaapkamer