tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubelVandaag gesloten tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel
Wo 05/10:
gesloten
Do 06/10:
10u00 - 18u00
Vr 07/10:
10u00 - 18u00
Za 08/10:
11u00 - 18u00
Zo 09/10:
11u00 - 18u00
Ma 10/10:
10u00 - 18u00
Di 11/10:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Wij blijven open tijdens de werken aan onze gevel en toonzaal.
Ontdek hier ons aanbod tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel

Wandkasten en tv-meubels

Ontbreekt er nog een eigentijdse wandkast of trendy tv-meubel in de woonkamer? Of is je oude toe aan vervanging? Wanneer je van praktische opbergmeubelen houdt die inspelen op hedendaagse trends, en tegelijkertijd rust en schoonheid uitstralen, dan nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen in design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw. Je vindt er een grote diversiteit aan moderne wandkasten en design tv-meubels die je perfect kan laten aansluiten op je interieur.

Tv-meubels en wandkasten geschikt voor elke ruimte

Ontwerp een individuele, originele stijl met onze moderne wandkasten en design tv-meubels. Je kan kiezen uit verschillende dieptes, hoogtes en breedtes; tussen een zwevende en staande uitvoering; voor open en gesloten opbergruimtes. Voor elk type wandkast of tv-meubel zijn er een bepaald aantal uitvoeringen mogelijk, zodat we een oplossing kunnen aanbieden voor elk type ruimte en je de meubelen nog die essentiële persoonlijke toets kan geven. Hoewel er vele ontwerpmogelijkheden zijn, scheppen ze bovendien toch telkens de nodige rust!

 

 

Unieke composities van wandkasten en tv-meubels

Speel met kleuren en materialen, met lijnen en vormen en creëer zo een originele compositie. Wandkasten en tv-meubels met een driedimensionaal reliëf, een architectonisch landschap van volumes of een strak grafisch raster: laat je creativiteit gaan! Afhankelijk van het type wandkast en tv-meubel, kan je zelfs een achterwand of lade in een accentkleur laten plaatsen, LED-verlichting laten inbouwen of je wandkast laten afwerken met zwart glas … Kies voor een standaard opstelling of laat de interieurarchitecten bij Peeters-Van Leeuw een persoonlijk en passend ontwerp maken. Over de uiteindelijke afwerking en materialen beslis je uiteraard zelf.

Praktische wandkasten en tv-meubels

Hoe je wandkast of tv-meubel eruitziet is één zaak; hoe functioneel het ontwerp is, is een andere zaak. Ben je bijvoorbeeld gewonnen voor een strak, modern interieur, dan kan je kiezen voor tv-meubels en wandkasten met doorlopende bladen en greeploze kastdeuren. De deurtjes sluiten dan door middel van een handig druksysteem. Uiteraard is een wandkast met schuifdeuren of traditionele opendraaiende deuren ook een optie. Dankzij, onder andere, de toepassing van nieuwe technologische ontwikkelingen kom je bij onze wandkasten en tv-meubels dus niets tekort op vlak van functionaliteit.

Design wandkasten en tv-meubels bij Peeters-Van Leeuw

Integreer je tv op een stijlvolle en praktische manier in de ruimte dankzij één van onze moderne tv-meubels. Maar ook de wandkasten uit ons aanbod genieten een hedendaagse vormgeving. Zonder in te boeten aan functionaliteit, wordt comfort aan tijdloos design gekoppeld. Bekijk de design wandkasten en tv-meubels van onze diverse leveranciers en laat je in één blik overtuigen door hun knappe ontwerp. Kom langs in onze toonzaal!

Vernieuwing gevel

Onze gevel krijgt een nieuw jasje. De toonzaal blijft open volgens de normale openingsuren. De parking en ingang blijven vlot bereikbaar.

Lees meer tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubeltv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubeltv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel

 

Wij blijven open tijdens de verbouwingwerken aan onze gevel

 

 

Welkom!