meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfortVandaag open van 11u00 - 18u00 meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfort
Za 24/07:
11u00 - 18u00
Zo 25/07:
11u00 - 18u00
Ma 26/07:
10u00 - 18u00
Di 27/07:
10u00 - 18u00
Wo 28/07:
gesloten
Do 29/07:
10u00 - 18u00
Vr 30/07:
10u00 - 18u00
Ontdek hier ons aanbod meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfort

Welkom in onze design meubelwinkel

Een salontafel met een extra bijzondere look, een boxspring die je voorziet van alle luxe en comfort, of een verfijnde klassieker die de blikvanger van je woning wordt: bij design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw vind je prachtige hoogstaande meubelen om diverse ruimtes mee in te richten. We heten je alvast van harte welkom in onze smaakvolle meubelwinkel in Veerle-Laakdal!

Een meubelwinkel met geschiedenis

Opgericht in 1943, biedt meubelwinkel Peeters-Van Leeuw vandaag de dag nog steeds de luxe, kwaliteit en service van weleer. Het familiebedrijf, dat al verschillende generaties standhoudt, is doorheen de jaren sterk gegroeid, waardoor de winkel nu gevestigd is in een moderne winkelruimte van maar liefst 5000 m², langs de Oude Geelsebaan in Veerle-Laakdal, met parkeergelegenheid voor de deur. We zijn trots op alle voorbije jaren, en hopen ook de volgende jaren garant te staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een onberispelijke service.


 

Prachtige meubelwinkel met uitgebreide meubelcollectie

Een hedendaags interieur? Dat begint bij meubelwinkel Peeters-Van Leeuw! Dankzij onze uitgebreide collectie tijdloze meubelen van toonaangevende merken heb je keuze te over om het interieur van je huis stijlvol in te richten. Moderne stoelen en tafels, tv-meubels en dressoirs, elegante bedden en kleerkasten: stuk voor stuk bieden onze hoogstaande meubelen kwaliteit, duurzaamheid en een prachtige vormgeving.

 

 

Bezoek onze slaapafdeling en verhoog je slaapcomfort

Om je slaapkamer uit te rusten met een zalig bed, luxe boxspring of stijlvolle kleerkast zit je alvast goed bij Peeters-Van Leeuw. Maar we verhogen je slaapcomfort graag nog wat meer, en dus kan je in onze elegante meubelwinkel ook meteen een bedbodem, matras en hoofdkussen van diverse toonaangevende merken kopen, aangepast aan jouw slaapstijl. 

Dankzij diverse opleidingen beschikken we bovendien over de juiste kennis om je optimaal te begeleiden bij de keuze van een goed bed en de zoektocht naar het beste slaapcomfort. We brengen daarbij eventuele slaapproblemen in kaart, en houden rekening met jouw persoonlijke noden om zo de meest geschikte bedoplossing aan te bieden.

Design meubelwinkel inclusief interieuradvies

Bij Peeters-Van Leeuw zijn we ervan overtuigd dat een interieur niet zomaar enkele meubelen bij elkaar is, maar een weloverwogen samenspel van stijlen, kleuren en materialen. Daarom ontvang je in onze luxueuze meubelwinkel professioneel advies van gediplomeerde interieurarchitecten. Jij vertelt welke stijl je mooi vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de meest geschikte tijdloze meubelen voor jouw interieur. Zo komen de meubelen niet alleen het beste tot hun recht in hun nieuwe omgeving, maar geniet je bovendien van een evenwichtig samengesteld modern interieur.

 

Kom langs in onze design meubelwinkel

Maak kennis met de diversiteit aan tijdloze, hoogstaande meubelen. In elk meubel wordt een eigentijdse vormgeving harmonieus samengevoegd met comfort en gebruiksgemak. Dankzij de ideale ligging van onze design meubelwinkel zijn we bovendien gemakkelijk te bereiken, en kan het winkelplezier snel beginnen.


 


Folder Peeters-Van Leeuw

Bekijk de folder van Peeters-Van Leeuw online en laat je inspireren vanop een veilige afstand. Klik onderaan op 'lees verder'.

Lees meer meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfortmeubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfort
Zo tik je outlet meubelen ...

Bij Peeters-Van Leeuw profiteer je het hele jaar door van koopjes. Tussen onze outlet meubelen vind je vast iets dat in je interieur past. Kom een kijkje nemen!

Lees meer meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfortmeubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfort