salon design salon salons zetelVandaag open van 11u00 - 18u00 salon design salon salons zetel
Za 23/09:
11u00 - 18u00
Zo 24/09:
11u00 - 18u00
Ma 25/09:
10u00 - 18u00
Di 26/09:
10u00 - 18u00
Wo 27/09:
gesloten
Do 28/09:
10u00 - 18u00
Vr 29/09:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod salon design salon salons zetel

Een design salon bij je thuis

Ontspannend zitten of languit genieten doe je in een design salon van Peeters-Van Leeuw. Met een ruime keuze op vlak van vormgeving en zitfuncties zijn onze salons geschikt voor diverse woon- en leefstijlen. Elk salon in onze meubelwinkel is een ware parel voor het oog, waarbij je bovendien geniet van al het nodige comfort. Benieuwd naar de mogelijkheden en uitvoeringen van onze design salons? We stellen ze hier kort aan je voor!

 

Ontdek onze salonsModerne salons met aanpasbaar zitcomfort

Een hoge rugleuning, een geschikte zithoogte, een aangepaste zitdiepte, zitkussens met een ideale hardheid, een kussen en comfortabele hoofdsteun in één: een salon kopen bij Peeters-Van Leeuw staat garant voor een ultiem zitcomfort. We hechten immers veel belang aan de relaxfunctie van een salon en werken daarom ook samen met de meest kwaliteitsvolle fabrikanten die dergelijke ergonomische salons ontwerpen.

 

Een design salon of zithoek vinden dat bij je past

Heb je een mooi salon op het oog in onze meubelwinkel? Dan houdt het verhaaltje daar nog niet op… Je kan de design salons namelijk nog verder personaliseren zodat die volledig op jouw persoonlijke leef- en woonstijl is afgestemd. Welk design kies je bijvoorbeeld voor de poten van de zetel? En heb je liever een strakke zetel dicht tot op de grond of kies je net voor een zetel op pootjes, waar je gemakkelijk onder kan? Onze woonexperts helpen je bij het bepalen van de juiste materialen, kleuren en stijlen uit het diverse gamma stoffen en ledersoorten die mogelijk zijn voor de verschillende salons. Breng alvast enkele foto’s en de afmetingen van de ruimte mee, zodat we kunnen meedenken naar de meest ideale opstelling van je salon. Bij Peeters-Van Leeuw kan je dus een design salon kopen waar je 100 % tevreden over bent en dat tevens een uniek meubel is!

 

Ruim aanbod moderne salons

Zacht en uitnodigend, een tijdloos design, op de natuur geïnspireerde vormen: vanuit esthetisch oogpunt zijn onze salons alvast een aanwinst voor je huis. In combinatie met het zalige zitcomfort en de aanpassingsmogelijkheden vormen de zetels dan ook echte toppers. In onze meubelwinkel in Veerle-Laakdal kan je alvast persoonlijk kennismaken met de vormgeving en het comfort van onze design salons van toonaangevende merken als Rolf Benz, Leolux, Jori, Walter Knoll, Natuzzi Italia en Durlet. Een salon kopen doe je echter niet op 1, 2, 3. Daarom staan we je bij met onze deskundige mening om je te helpen in je zoektocht naar het ideale salon.
🎉 80 JAAR PEETERS-VAN ...

80 jaar stijl & geschiedenis! Sinds 1943 bestaat onze familiezaak en ondersteunen we je interieur- en designdromen. Vier met ons mee en profiteer momenteel van een EXCLUSIEVE KORTING op de tijdloze Eames Lounge Chair!

Lees meer salon design salon salons zetelsalon design salon salons zetel
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer salon design salon salons zetelsalon design salon salons zetel