tafels design tafel meubelwinkel uitschuifbare tafelVandaag open van 11u00 - 18u00 tafels design tafel meubelwinkel uitschuifbare tafel
Za 24/07:
11u00 - 18u00
Zo 25/07:
11u00 - 18u00
Ma 26/07:
10u00 - 18u00
Di 27/07:
10u00 - 18u00
Wo 28/07:
gesloten
Do 29/07:
10u00 - 18u00
Vr 30/07:
10u00 - 18u00
Ontdek hier ons aanbod tafels design tafel meubelwinkel uitschuifbare tafel

Verrassende design tafels

Hecht je veel belang aan gezellig tafelen? Dan is een gepaste eettafel onontbeerlijk. En die vind je bij design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw! Onze moderne tafels kunnen echter ook dienen als tuintafel of kantoortafel. Op kwaliteit en een gedetailleerde afwerking mag je hoe dan ook rekenen. Onze leveranciers lopen immers voortdurend voor op de trends en brengen het nieuwste van het nieuwste op de markt. Maak kennis met de elegantie en de authentieke vormgeving van onze tafels!

 

Ontdek onze tafels

Moderne tafels: voor elk wat wils

Zoek je een kleine tafel voor in de keuken of een ruime tafel voor in de leefruimte? In onze toonzaal vind je zeker een tafel die bij je levensstijl past. Zo heb je bij Peeters-Van Leeuw een ruime keuze wat betreft de vorm van het tafelblad: ronde tafels, ovale tafels, vierkante tafels of rechthoekige tafels in een vaste uitvoering of die je op een eenvoudige manier kan verlengen. En ook op vlak van materiaal valt er heel wat te beleven, elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling: een design tafel van massief hout, een tafelblad van keramiek, tafels die afgewerkt zijn met quartz composiet. Vergeet ook zeker niet naar de poten te kijken, die in al onze tafels telkens prachtig geïntegreerd zijn in het tafelblad. De tafelpoten bepalen immers mee de look van je design tafel en verdienen dus evenveel aandacht. Eén ding staat vast, dankzij de vele ontwerpmogelijkheden heb je binnenkort een tafel in huis die voor 100 % bij jou en je interieur past!

Moderne tafels: voor elk wat wils.
MDF It tafel Rock table
In onze meubelwinkel kan je een tafel kopen met een vaste maat, maar je kan bij ons ook terecht voor een handige, uitschuifbare tafel
Walter Knoll tafel Seito

Tafels met standaardmaat of een uitschuifbare tafel

In onze meubelwinkel kan je een tafel kopen met een vaste maat, maar je kan bij ons ook terecht voor een handige, uitschuifbare tafel. Bij het laatste type tafels, schuif je, zoals de naam al doet vermoeden, het tafelblad eenvoudig uit elkaar, en heb je in een handomdraai de nodige ruimte om gezellig te tafelen of comfortabel te werken. Nadien klap je beide tafelbladen weer terug in het meubel en heb je weer voldoende ruimte rondom. Ga je dus voor een design tafel met standaardafmeting of een uitschuifbare tafel?

 

 

Design salontafels en bijzettafels

Behalve de ideale eettafel, vind je in onze meubelwinkel ook een gepaste design salontafel en bijzettafel. Van hout, marmer of staal; een salontafel met een natuurlijke of kleurrijke uitstraling: onze salontafels en bijzettafels genieten stuk voor stuk een stijlvol, minimalistisch design waarbij bovendien het praktische aspect niet over het hoofd wordt gezien. Bekijk het volledige aanbod van deze unieke tafels en haal het esthetische comfort ervan in huis.

Originele tafels bij Peeters-Van Leeuw

Breng een bezoekje aan onze meubelwinkel en plaats een duurzame design tafel in huis of op kantoor. Of je voorkeur nu uitgaat naar tafels met een klassiekere of moderne uitstraling, van kwaliteit en krachtige esthetiek geniet je sowieso. Wens je meer info over een bepaald type tafel? Dan staan we bij Peeters-Van Leeuw uiteraard voor je klaar.

Breng een bezoekje aan onze meubelwinkel en plaats een duurzame design tafel in huis of op kantoor.
Folder Peeters-Van Leeuw

Bekijk de folder van Peeters-Van Leeuw online en laat je inspireren vanop een veilige afstand. Klik onderaan op 'lees verder'.

Lees meer tafels design tafel meubelwinkel uitschuifbare tafeltafels design tafel meubelwinkel uitschuifbare tafel
Zo tik je outlet meubelen ...

Bij Peeters-Van Leeuw profiteer je het hele jaar door van koopjes. Tussen onze outlet meubelen vind je vast iets dat in je interieur past. Kom een kijkje nemen!

Lees meer tafels design tafel meubelwinkel uitschuifbare tafeltafels design tafel meubelwinkel uitschuifbare tafel