meubels exclusieve meubels meubelstuk interieurVandaag open van 10u00 - 18u00 meubels exclusieve meubels meubelstuk interieur
Do 22/04:
10u00 - 18u00
Vr 23/04:
10u00 - 18u00
Za 24/04:
11u00 - 18u00
Zo 25/04:
11u00 - 18u00
Ma 26/04:
10u00 - 18u00
Di 27/04:
10u00 - 18u00
Wo 28/04:
gesloten
Telefoon 014861574 of mail naar info@peetersvanleeuw.be
Ontdek hier ons aanbod meubels exclusieve meubels meubelstuk interieur

Daarom kies je voor exclusieve meubels

Schreeuwen je meubels al een tijdje om vervanging? Of ben je op zoek naar dat éne meubelstuk om je interieur helemaal af te maken? Dan raden we je aan om te kiezen voor één of meerdere exclusieve meubels. Waarom? Er zijn redenen genoeg, maar we sommen de 5 belangrijkste voor je op.

Exclusieve meubels zijn opvallend uniek

Het eerste wat mensen zien als ze bij je thuis langskomen, buiten dan je overenthousiaste, springerige hond, is je interieur. Wie kiest voor exclusieve meubels, kiest bewust voor een interieur dat niet alledaags of saai is. Integendeel, met een exclusief meubel is jouw interieur juist opvallend uniek. En dat zie je zodra je een voet bij je binnen zet!

 

 

De klasse van exclusieve meubels

Een exclusief meubelstuk, dat straalt klasse uit. Geef je je hele inrichting een make-over en kies je voor meerdere design meubels, dan tilt het je interieur zelfs naar een hoger niveau. Zo’n hoog niveau dat je vrienden je vroeg of laat zeggen dat je een interieur ‘uit de boekskes’ hebt. Da’s pas een klassevol interieur.

Exclusieve meubels zijn opvallend uniek.

Kwaliteit en duurzaamheid boven bij exclusieve meubels

Feit: exclusieve meubels zijn enorm kwalitatief. Ze worden vaak op ambachtelijke wijze vervaardigd uit de meest hoogwaardige, duurzame materialen. Dat ze met veel liefde gemaakt zijn, zie je niet alleen. Je merkt het ook aan hun lange levensduur. En hoelang ze als uniek, tijdloos stuk meegaan in jouw interieur. Dat is pas duurzaam!

Exclusieve meubels voor elke stijl.

Exclusieve meubels, ook voor jou

Heb je het gevoel dat zo’n design interieur niet voor jou is weggelegd? Nee hoor, ook jij kan een exclusief meubel in huis halen. Eén pronkstuk is al voldoende om jouw interieur net dat tikkeltje meer te geven. Of je nu kiest voor een kastje of een fauteuil, jouw exclusief meubel is vast gespreksonderwerp nummer één bij je volgende feestje!

 

 

Exclusieve meubels voor elke stijl

Of je nu houdt van een hypermodern interieur of toch meer van een warm, landelijk interieur, exclusieve meubels heb je in elke stijl. Twijfel je of het meubelstuk van je dromen wel past in jouw interieur? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze ruime toonzaal. We geven je met veel plezier advies op maat. Zo geniet jij binnenkort van jouw exclusief interieur!

Folder Peeters-Van Leeuw

Bekijk de folder van Peeters-Van Leeuw online en laat je inspireren vanop een veilige afstand. Klik onderaan op 'lees verder'.

Lees meer meubels exclusieve meubels meubelstuk interieurmeubels exclusieve meubels meubelstuk interieur
Zo tik je outlet meubelen ...

Bij Peeters-Van Leeuw profiteer je het hele jaar door van koopjes. Tussen onze outlet meubelen vind je vast iets dat in je interieur past. Kom een kijkje nemen!

Lees meer meubels exclusieve meubels meubelstuk interieurmeubels exclusieve meubels meubelstuk interieur

 

 

Onze winkel is zeer ruim en we volgen alle corona-maatregelen.  Op die manier kunnen we jullie veilig blijven ontvangen tijdens onze openingsuren. 

Jullie zijn welkom met zijn tweetjes!

 

 

 

Je kan steeds een afspraak ter plaatse maken zodat je onmiddellijk een bezoek aan onze toonzaal kan brengen. 

 

Of maak je graag een vooraf geplande afspraak:

 

-  Bel ons op 014/861574

 

-  Mail ons op info@peetersvanleeuw.be

 

 

Tot binnenkort!