Designmeubelen meubelen exclusieve meubelen nieuwe meubelenVandaag open van 10u00 - 18u00 Designmeubelen meubelen exclusieve meubelen nieuwe meubelen
Do 22/04:
10u00 - 18u00
Vr 23/04:
10u00 - 18u00
Za 24/04:
11u00 - 18u00
Zo 25/04:
11u00 - 18u00
Ma 26/04:
10u00 - 18u00
Di 27/04:
10u00 - 18u00
Wo 28/04:
gesloten
Telefoon 014861574 of mail naar info@peetersvanleeuw.be
Ontdek hier ons aanbod Designmeubelen meubelen exclusieve meubelen nieuwe meubelen

Designmeubelen, de investering waard

Denk je al langer na over de aankoop van designmeubelen, maar weet je niet zeker of het wel de moeite waard is om in te investeren? In dit artikel lichten we toe waarom exclusieve meubelen gegarandeerd de moeite zijn – je krijgt er immers veel meer voor terug dan je denkt.

De esthetische waarde van designmeubelen

Of het nu over een zetel, een keukentafel of een dressing voor de slaapkamer gaat: wanneer je op zoek bent naar een nieuw meubelstuk, hou je niet enkel rekening met de kwaliteit en de praktische waarde ervan. Het oog wil immers ook wat, en net daarom zijn designmeubelen de juiste keuze.

 

Wanneer je kiest voor designmeubelen, ben je er namelijk zeker van dat ze aan je hoge eisen voldoen. Een designzetel is ongetwijfeld comfortabel, een designtafel kan tegen een stootje en een designdressing bewijst zijn gebruiksgemak elke dag opnieuw. En last but not least: ze stralen stuk voor stuk in jouw luxueuze interieur!

 

 

Bij designmeubelen staat kwaliteit voorop

Bij designmeubelen ben je er op voorhand al zeker van dat je te maken hebt met topkwaliteit.

Denk je al langer na over de aankoop van designmeubelen, maar weet je niet zeker of het wel de moeite waard is om in te investeren?

Enkel de beste materialen en de hoogste afwerkingsgraad zijn goed genoeg voor jouw nieuwe meubelen. Bij deze exclusieve meubelen betaal je dus niet enkel voor de esthetiek, maar ook voor de allerbeste kwaliteit.

 

Designmeubelen, een duurzame keuze

En er is meer. Goede kwaliteit vertaalt zich immers niet enkel in designmeubelen die tot in de puntjes afgewerkt zijn, maar ook in meubelen die jarenlang meegaan. Wanneer je graag zeker bent van de duurzaamheid van jouw nieuwe meubelstuk voordat je de investering aangaat, dan zit je met designmeubelen altijd goed. Je investeert dus niet alleen in iets positiefs op korte termijn, maar ook in de toekomst!

In dit artikel lichten we toe waarom exclusieve meubelen gegarandeerd de moeite zijn – je krijgt er immers veel meer voor terug dan je denkt.

Het beste aanbod aan designmeubelen

Het mag duidelijk zijn: een investering in designmeubelen is zeker en vast de moeite waard. De duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek zijn echter nog maar enkele van de vele voordelen. Ben je benieuwd naar meer? Kom dan zeker eens langs bij Peeters-Van Leeuw voor advies en informatie over exclusieve designmeubelen.

 

 

In onze meubelwinkel realiseren we samen jouw woondromen met ons grote aanbod aan de mooiste designmeubelen. Maak meteen een afspraak!

Folder Peeters-Van Leeuw

Bekijk de folder van Peeters-Van Leeuw online en laat je inspireren vanop een veilige afstand. Klik onderaan op 'lees verder'.

Lees meer Designmeubelen meubelen exclusieve meubelen nieuwe meubelenDesignmeubelen meubelen exclusieve meubelen nieuwe meubelen
Zo tik je outlet meubelen ...

Bij Peeters-Van Leeuw profiteer je het hele jaar door van koopjes. Tussen onze outlet meubelen vind je vast iets dat in je interieur past. Kom een kijkje nemen!

Lees meer Designmeubelen meubelen exclusieve meubelen nieuwe meubelenDesignmeubelen meubelen exclusieve meubelen nieuwe meubelen

 

 

Onze winkel is zeer ruim en we volgen alle corona-maatregelen.  Op die manier kunnen we jullie veilig blijven ontvangen tijdens onze openingsuren. 

Jullie zijn welkom met zijn tweetjes!

 

 

 

Je kan steeds een afspraak ter plaatse maken zodat je onmiddellijk een bezoek aan onze toonzaal kan brengen. 

 

Of maak je graag een vooraf geplande afspraak:

 

-  Bel ons op 014/861574

 

-  Mail ons op info@peetersvanleeuw.be

 

 

Tot binnenkort!